Luni, 17 martie 2008
 Arhiva Stiri
A fost lansat site-ul Centrului de Mediere Alba
Asociatia "Centrul de Mediere Alba" este persoana juridica de drept privat, de sine statatoare, nonguvernamentala, non-profit si apolitica, si este constituita si functioneaza potrivit prevederilor OG nr. 26/31.01.2000, privind constituirea de asociatii si fundatii, fiind infiintata din 13.10.2005, cu sediul in Alba Iulia, str. Teilor, nr.5, judetul Alba, in imediata apropiere a Judecatoriei Alba Iulia si Tribunalului Alba.

Asociatia "Centrul de Mediere Alba" isi propune promovarea, sprijinirea, studiul, practica si implementarea institutiei medierii in Romania, aprofundarea si intelegerea procedurii de mediere si asigurarea resurselor materiale si financiare necesare activitatii de mediere.

Asociatia "Centrul de Mediere Alba" in colaborare cu partenerii sai isi propune intarirea capacitatii si rolului organizatiilor nonguvernementale care activeaza in domeniul institutiei medierii in promovarea statului de drept, democratiei, a drepturilor omului si sprijinirea independentei si calitatii actului de justitie la nivelul judetului Alba.

Site-ul Centrului de Mediere Alba este: www.medierealba.ro  
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania