Joi, 30 octombrie 2014
 Arhiva Stiri
Revista "Medierea tehnica si arta" sarbatoreste 4 ani ! Maratonul Mustului - editia a 3-a

 

REVISTA "MEDIEREA TEHNICA SI ARTA" SARBATORESTE 4 ANI !
24-26 Octombrie 2014
Craiova, Complex Turistic "Palatul RSR"
MARATONUL MUSTULUI – EDITIA A 3-A


La 4 ani de la infiintare, revista "Medierea Tehnica si Arta" a sarbatorit prin organizarea unei noi editii a evenimentului "Maratonul Mustului" in cadrul campaniei C.R.E.D. (Copiii Rad Eu Daruiesc). Am vrut sa dam inapoi caldura cu care am fost inconjurati si am crescut. Responsabilitatea implicarii si sustinerea comunitatii sunt valori pe care le integram in prezent.

Am ales ca locatie Craiova, unde medierea s-a intors dupa 11 ani. Mediatorii U.C.M.R. din toata tara au fost invitati la un concurs de gatit, preparatele fiind donate catre copiii din cadrul Centrului de Zi "Vis de Copil" din Craiova. Concursul de gatit s-a desfasurat pe echipe alcatuite din "mediatori-chefi", care s-au mobilizat exemplar si s-au intrecut in prepararea unui menu complet pentru masa de pranz a micutilor, menu constand in: supa cu galuste, pulpe de pui la cuptor cu garnitura de orez cu legume si placinta de dovleac.

De asemenea, pentru familiile acestor copii, mediatorii prezenti au contribuit financiar in vederea achizitionarii de pachete constand in fructe, dulciuri si alimente de baza (ulei, faina, zahar etc.)

O binemeritata surpriza pentru participanti a constat in turul si degustarea de vinuri care au avut loc la Crama Banu-Maracine din Craiova, precum si in seara autentic olteneasca care a urmat, presarata cu zaibar si bucate traditionale.

Organizatorii adreseaza multumiri tuturor mediatorilor U.C.M.R. participanti care au inteles ca, prin implicarea lor, putem aduce o bucurie unor semeni!

Evenimentul Maratonul Mustului – ed. a 3-a Craiova, 2014, a fost sustinut de Alcovin – Vinuri de Macin, care a delectat participantii cu vinurile de inalta calitate cu care ne-a obisnuit.

Multumim si gazdei evenimentului Complex Turistic RSR Podari, Craiova, pentru bucatele alese si pentru sprijinul acordat la desfasurarea de forte pentru meniul care a bucurat cele 25 de suflete, dar si pentru jurizarea minunatelor placinte de dovleac.

Multumim dnei Manuela Mitroi si conducerii Centrului "Vis de Copil" Craiova pentru deschidere si intelegere.

Multumim Play Teatru Cafe din Craiova pentru sustinere si sonorizare, Dan Mitroi si Viorel Cioveie.

Revista profesionala "Medierea Tehnica si Arta", infiintata in 2010 de F.M.M.M. Romania, este singura revista profesionala de mediere din Europa, cu aparitii lunare si editata bilingv romano-engleza.

S.T.A.R.S. - Social Training and Antreprenorial Research Society, asociație afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, a fost infiintată cu scopul de a promova pacea sociala prin incurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metoda de evolutie individuala si sociala.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005, reunind asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara.

Sponsori: Supporting parteners:

Mugur Mitroi
Fondator
Madalina Calcan
Redactor sef

Tel./fax: +40213201535
office@mediereatehnicasiarta.ro
www.mediereatehnicasiarta.ro 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania