Joi, 11 septembrie 2014
 Arhiva Stiri
Revista "Medierea Tehnica si Arta" sarbatoreste 4 ani ! Maratonul Mustului, ed. a 3-a, Craiova, octombrie 2014


Revista "Medierea Tehnica si Arta" sarbatoreste 4 ani !
24-26 Octombrie 2014
Craiova, Complex Turistic „Palatul RSR”


MARATONUL MUSTULUI – EDITIA A 3-A

 


La 4 ani de la infiintare, revista „Medierea Tehnica si Arta” sarbatoreste. Vrem sa dam inapoi caldura cu care am fost inconjurati si am crescut. Responsabilitatea implicarii si sustinerea comunitatii sunt valori pe care ne propunem sa le integram in prezent.

Am ales ca locatie Craiova, unde medierea se intoarce dupa 11 ani. Mediatorii U.C.M.R. din toata tara sunt invitati la un concurs de gatit, urmand ca alimentele sa fie donate catre un asezamant social local. Concursul se va desfasura pe echipe constituite prin tragere la sorti dintre participanti, acestia intrecandu-se in prepararea unor retete-surpriza.
Nu va uitati acasa sorturile norocoase!

Revista profesionala “Medierea Tehnica si Arta”, infiintata in 2010 de F.M.M.M. Romania, este singura revista profesionala de mediere din Europa, cu aparitii lunare si editata bilingv romano-engleza.

S.T.A.R.S. - Social Training and Antreprenorial Research Society, asociație afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, a fost infiintată cu scopul de a promova pacea sociala prin incurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metoda de evolutie individuala si sociala.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005, reunind asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara.

Supporting parteners: http://www.starseu.eu/wp-content/uploads/2013/08/Logo_STARSEU_refacut.png

 

 

Program

Vineri 24.10.2014

  • Sosirea participantilor si cina a la carte

Sambata 25.10.2014

  • 08,30 – 10,00 Micul dejun (bufet suedez) ;
  • 10,00 - 13,00 Concurs de gatit (in aer liber, la ceaun, pirostrii, plita si test daca vremea permite) ;
  • 13,00 – 14,30 Vizita la asezamantul social din Craiova ;
  • 14,30 – O dupa amiaza si seara la complexul turistic « Palatul RSR » Craiova, care include masa de pranz, premierea castigatorilor la concursul de gatit, cina festiva cu vitel la protap, foc de tabara, surprize, dans

Duminica 26.10.2014

  • 09,00 – Micul dejun
  • 12,00 – Incheierea evenimentului Maratonul Mustului.

Posibilitatea de cazare si masa Complexului Turistic „Palatul RSR” 4* Craiova:
Pretul pachetului/persoana : 287 RON si include: cazare 2 nopti; micul dejun bufet suedez; masa de pranz si cina sambata 25.10. Bauturile alcoolice se comanda si se achita individual.

ATENTIE! Locurile la Complexul Turistic „Palatul RSR” 4* sunt limitate! Complexul turistic (www.palatul-rsr.ro) are o capacitate de 34 locuri de cazare dispuse in 12 camere si 2 apartamente duble, dotate cu televizor, aer conditionat, minibar, internet wireless. In situatia in care locurile de cazare la Complexul Turistic „Palatul RSR” se epuizeaza si exista cereri suplimentare de participare, vom comunica o alternativa de cazare in apropiere, la tarife similare.

Rezervarea si achitarea pachetelor de cazare si masa se face individual de catre fiecare participant prin e-mail la adresa costi.gheorghe@yahoo.com, telefon 0751.244.833. Va rugam ca in subiectul e-mailului sa se mentioneze „Maratonul Mustului”.

 

Inscrierea participantilor

 

Inscrierea participantilor se face prin transmiterea unui e-mail la adresa office@starseu.eu. Va rugam ca in subiectul e-mailului sa se mentioneze „Maratonul Mustului”. Participantii sunt rugati sa contribuie cu suma de 50 de lei/persoana in vederea achizitionarii alimentelor donate; contributiile vor fi colectate vineri 24.10.2014.

Persoane de contact:
Madalina Calcan: madalina.calcan@yahoo.com; 0722239261
Florica Chivu: office@starseu.eu; 0720270185 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania