Joi, 3 aprilie 2014
 Arhiva Stiri
Workshop de Echilibrare Energetica - Bucuresti, marti 20 mai 2014, 14:00 - 17:00, Str. Zambilelor, nr. 10, sect. 2


Workshop de Echilibrare Energetica
Bucuresti, Marti 20 Mai 2014, 14:00 – 17:00
Str. Zambilelor, nr. 10, sect. 2


Stiinta si practica miscarii energiilor subtile ale corpului sunt la fel de vechi precum istoria. Multe culturi au dezvoltat aceasta practica, numita Qigong in China, Reiki in Japonia si Echilibrare Energetica (sau Biofield) in U.S.A. Cercetarile au aratat ca Echilibrarea Energetica (inclusiv Bioenergia, Qigong, Healing Touch, Reiki) este o modalitate care poate fi de ajutor in accelerarea vindecarii, reducerea durerii, usurarea simptomelor fizice, reducerea stresului si anxietatii, inducand relaxarea si linistea.

Participantii la acest workshop vor invata cum sa simta si sa miste energia.

Trainer: Linda Lazarus, JD – The Center To Advance Human Potential (Washington DC, USA)

Numar de locuri: 20
Detalii si inscrieri la: office@fmmm.ro, tel.: 0722239261.
Cost: 300 lei/persoana; se achita la inscriere in contul RO25BRDE170SV63334931700, deschis la BRD Craiova ; dovada platii se transmite la e-mail office@fmmm.ro.

The Center to Advance Human Potential (www.advancehumanpotential.com) este localizat in aria metropolitan Washington, DC. Linda Lazarus este fondator si principalul trainer al Centrului.

Linda Lazarus a inceput studiul si practica echilibrarii biocampului in 1998. Linda a studiat cu multi profesori si consilieri, inclusiv Jeremy Waletzky MD, Leonard Wisneski, MD, Lorenz K. Y. Ng, MD, Mietek Wirkus, Irene Chen, Master Chan Zhang, Grandmaster Effie Poy Yew Chow, Michael Reed Gach, Patricia Miller si Dr. Bob McBrien.

In 2002, Linda a inceput sa predea catre grupuri cursuri care integrau yoga si qigong cu notiuni si practici de biocamp. In 2004, Linda a inceput sa studieze Tai Chi. Ea are certificari in Tai Chi (de la The American Tai Chi and Qigong Association), Qigong si Yoga si este Energy Advisor la The Mindfulness Center din Bethesda, Maryland. A activat ca Spirituality Editor pentru Mediate.Com si este fondator si coordonator al DC Contemplative Law Group. Dna Lazarus este frecvent speaker despre meditatie la case de avocatura si alte organizatii, precum Women’s Bar Association.

Dna Lazarus a fost avocat mai mult de 30 de ani. In trecut, a activat ca auditor in cadrul U.S. Department of Energy si ca litigator la Washington Metropolitan Area Transit Authority si Office of the Attorney General for the District of Columbia. A fost Mediator Sef al U.S. Department of Energy Mediation Service si Consilier pe Etica Profesionala la Office of the Attorney General for the District of Columbia. Dna Lazarus a profesat de asemenea ca Asistent Special al Directorului Biroului pentru Drepturi Civile din cadrul US Department of Health and Human Services. Dna Lazarus a servit ca mediator in cadrul United States District Court for the District of Columbia si al Superior Court of the District of Columbia. Este casatorita cu Andrew Jay Schwartzman, avocat in District of Columbia. 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania