Luni, 25 noiembrie 2013
 Arhiva Stiri
Mediatorii cheamă medicii și guvernanții la mediere, pentru a încheia conflictul care poate afecta grav societatea

S.T.A.R.S. - Social Training and Antreprenorial Research Society
www.starseu.eu

 

Mediatorii cheamă medicii și guvernanții la mediere, pentru a încheia conflictul care poate afecta grav societatea

 

București, 25 noiembrie 2013 – Asociația Mediatorilor S.T.A.R.S. a transmis, din data de 18 noiembrie a.c., invitația oficială de a iniția procedura medierii către Coaliția Profesioniștilor din Sănătate, Ministerul Sănătății și Ministrului Delegat pentru Dialog Social. S.T.A.R.S urmărește, cu îngrijorare, acutizarea tensiunilor dintre personalul sanitar și Guvern și constată că acest conflict se îndreaptă spre un deznodământ care poate pune în pericol pacienții.

Consecventă principiului responabilității sale sociale, S.T.A.R.S își oferă serviciile pentru a evita blocarea activității în unitățile medicale din România, prin declanșarea grevei generale.

S.T.A.R.S. consideră că extinderea conflictului poate fi prevenită în afara sălii de judecată, prin mediere.

Asistarea negocierilor de către profesioniști în gestionarea conflictelor, neutri și imparțiali, poate reprezenta soluția de încheiere a acestei dispute cu efecte grave asupra societății.

O echipă de specialiști ai S.T.A.R.S., cu înaltă calificare profesională și experiență, este pregatită să medieze neînțelegerile dintre reprezentanții personalului sanitar și cei ai Guvernului.

 

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din România, a fost înființată cu scopul de a promova pacea socială prin încurajarea metodelor alternative de soluționare a disputelor, dar și prin promovarea inițiativei antreprenoriale, ca o metodă de evoluție individuală și socială. S.T.A.R.S. este o organizație puternică prin experiența relevantă și dedicarea membrilor săi, mediatori de profil înalt, profesioniști în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanți ai societății civile.

 

Mugur Bogdan Mitroi
Președinte S.T.A.R.S.

office@starseu.eu
www.starseu.eu 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania