Miercuri, 18 septembrie 2013
 Arhiva Stiri
Revista “Medierea Tehnica si Arta” – partener organizational si media al Congresului MBB, Septembrie 26-28, 2013

 

SCHIMBÃ-ȚI VIAȚA.
SCHIMBÃ LUMEA.
ALÃTURÃ-TE NOUÃ ÎN ISTANBUL.

Revista “Medierea Tehnica si Arta” – partener organizational si media al

Congresului MBB, Septembrie 26-28, 2013
Deoarece împãrtãșești misiunea noastrã, MBB te invitã sã participi la
aceastã întâlnire vitalã

 

Continuand sirul parteneriatelor si evenimentelor internationale din domeniul ADR incheiate in cei 3 ani de existenta (aniversati de revista in luna octombrie 2013), in stradania de a contribui la consolidarea rolului mediatorului ca factor de reconciliere si dialog intra si inter-comunitar, revista “Medierea Tehnica si Arta” va fi reprezentata la acest eveniment de dl. Mugur Bogdan Mitroi – fondator, dna Madalina Calcan – redactor-sef, dna. Aura Bayhan – mediator STARS si dna Izabela Trifescu – mediator C.M.Neamt.

Ascultã vorbitori de talie mondialã, inclusiv discursuri cheie ținute de oaspeții nostri speciali: fostul Președinte al Rotary International Luis Giay, prezentând activitatea de soluționare a conflictelor la Rotary, Consilierul-șef și Mediator principal pentru Vocea femeilor libiene, Najat Dau, care continuã activitatea Primăverii Arabe, Președintele KommonDenominator, Dr. Alma AbdulHadi-Jadallah, Ph.D., care va vorbi despre inovație în cadrul eforturilor de soluționare a conflictului arabo / israelian, precum și un renumit lider caraibean privind schimbările climatice.

Învață de la 20 de ateliere de lucru cu prezentatorii din 10 țări (inclusiv India, Iran, Olanda, Irlanda de Nord, Sudanul de Sud și SUA.), despre o gamă largă de subiecte provocatoare, inclusiv * Echipele de femei pentru menținerea păcii * Dialoguri despre imigrație în Grecia * Medierea genurilor în Sudan * Pacea intercomunitarã în Irlanda de Nord * Divizarea culturalã în Nigeria * și mult mai multe.

Fã cunoștință cu mediatorii și creatorii de pace din peste 40 de țări, cu zeci de ani
de experiență în domeniu.

Împărtășește opinii cu colegii din întreaga lume, inclusiv mediatori din țări cu istorie bogatã și tulburătoare, cum ar fi Irlanda, Kenya, Liberia.

Citeste aici AGENDA Congresului: http://fmmm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=43

CE ESTE MBB? O rețea de mediatori și profesionști aliați, care lucreazã cu organizații locale de menținere a pãcii din nouã țãri (Grecia, Nepal, Libya s.a.) MBB construiește capacitãți pentru soluționarea conflictelor și militeazã pentru utilizarea medierii pentru soluționarea disputelor de politicã publicã. MBB este o “Organizație Observatoare Oficialã” pentru Convenția-cadru a Națiunilor Unite asupra Schimbãrilor Climatice (UNFCC).

Pentru informații privind activitãțile și realizãrile MBB, viziteazã www.mediatorsbeyondborders.org

Întrebãri? Trimite email la mbbcongress2013@gmail.com 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania