Marti, 30 iulie 2013
 Arhiva Stiri
Lansare de carte - Vineri 2 august 2013, ora 12:00, Biblioteca Judeteana V.A. Urechia Galati

 

Lansare de carte

Vineri 2 august 2013, ora 12,00
Biblioteca Judeteana V.A. Urechia Galati

 

Asociația Centrul de Mediere ALFA si FMMM Romania vă invită la evenimentul de lansare a cărții „Ghidul Mediatorului Profesionist. Mediere si Conflict”  (ediție revizuită și adăugită 2013), autor Mugur Bogdan Mitroi.

Evenimentul va avea loc vineri 2 August 2013, începând cu ora 12.00, la Biblioteca Județeană „V.A.Urechia” din Municipiul Galați, Str.Mihai Bravu nr.16, în sala „Mihai Eminescu” de la etaj 1.

La eveniment vor fi prezenți autorul Mugur Bogdan Mitroi, președintele Asociației Centrul de Mediere ALFA Laurențiu-Georgian Dumbravă, precum și membri ai Asociației Centrul de Mediere ALFA, reprezentanți din media locală și profesioniști din domeniul medierii.

Intrarea este liberă.
Informații suplimentare la mobil: 0744.39 71 08 / 0733.71 31 00 ori la adresa de e-mail: asociatiacma@gmail.com.

Cartea, parte a Colecției FMMM.RO editate de Școala de Formare în Mediere F.M.M.M. România, oferă răspuns unei probleme curente a societății: severa lipsă de comunicare, provocată în primul rând de abundența de informații care ne bombardează; dacă nu suntem capabili să identificăm codul de decriptare și valoarea adăugată reală a unei informații, factorul liber-arbitru, însarcinat cu procesul de selecție, va face această selecție într-un mod deficitar. Stabilind procedura medierii ca limbaj comun în soluționarea conflictelor, încercăm în realitate să identificăm un cod de decriptare universal care nu mai ridică problema compatibilizării.
Medierea este un nou orizont de “intersecție” pe care lumea începe să îl descopere, iar cartea ne ajută să devenim experți în selectarea informațiilor utile.

Mugur Bogdan Mitroi, avocat, mediator și formator cu certificări din partea mai multor organizații ADR din Europa și S.U.A., deține un vast portofoliu de medieri începând din anul 2003, precum și de training în domeniul metodelor de soluționare bazate pe nevoi/interese și în managementul conflictelor, în design-ul soluțiilor pentru diversitatea culturală, conflictele generaționale, comunicare, bune practici și relații la locul de muncă.

Asociatia Centrul de Mediere ALFA din Galati, asociatie afiliata Uniunii Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.), a fost fondata la inceputul anului 2013 cu scopul de a sprijini galatenii sa-si rezolve conflictele in afara salii de judecata, reducand costurile de bani, timp si stres, intr-un cadru confidential si profesionist. De asemenea, Asociatia Centrul de Mediere ALFA militeaza pentru un cadru organizatoric pentru mediatori, astfel incat acestia sa dispuna de conditii adecvate, de materiale informative si de know-how pentru practicarea acestei profesii. 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania