Miercuri, 26 iunie 2013
 Arhiva Stiri
Primii 12 mediatori romani calificati in co-mediere

 

PRIMII 12 MEDIATORI ROMANI CALIFICATI IN CO-MEDIERE

 

In data de 23 iunie 2013, primii 12 mediatori romani au primit calificarea si certificarea internationala in domeniul practicii co-medierii: Marina Alexandru, Aura Bayhan, Rodica Cociu-Anghel, Lucian Enache, Anca Iacob, Gabriela Ichim, Anda Pausan, Cecilia Pop, Valentina Popescu, Simona Tocitu, Madalina Calcan, Mugur Mitroi.

Acestia au urmat cursul de specializare organizat in Bucuresti de FMMM Romania cu participarea trainerilor britanici Monica Hanaway si Diana Mitchell – psihoterapeute si mediatoare cu practica indelungata in co-mediere, coaching, managementul conflictului si leadership.

Cursul, sustinut de cele doua formatoare si la Regent’s College din Londra, a oferit cursantilor ocazia sa inteleaga cum sa lucreze cu propriile emotii, emotiile partenerilor si cele ale partilor aflate in disputa, cum sa identifice competentele-cheie in experienta necesare in co-mediere si, de asemenea, cum sa stabileasca o practica in domeniul co-medierii.

Mediatorii calificati in co-mediere – membri ai asociatiilor din cadrul Uniunii Centrelor de Mediere din Romania - vor putea sa lucreze cu succes in parteneriat in cadrul disputelor comerciale, civile, la locul de munca, domestice si juridice, fara a fi nevoie ca partile sa mai ajunga la instanta de judecata.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005 care reuneste asociatii profesionale ale mediatorilor din fiecare judet al Romaniei.

Fondata in 2010, FMMM Romania Training School este certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie.

 

Biroul de presa al U.C.M.R.
Florentina Stanescu – Purtator de cuvant
+40745136637
florentina.stanescu@info-medieri.ro

  
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania