Luni, 29 octombrie 2012
 Arhiva Stiri
Invitatie la Maratonul Mustului, Predeal, 2-4 noiembrie 2012

  

MARATONUL MUSTULUI
REVISTA „TEHNICA SI ARTA” LA 2 ANI SARBATORESTE
CAMPANIA C.R.E.D. – Copiii Rad, Eu Daruiesc

 

Revista Medierea Tehnica Si Arta si Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) organizeaza Maratonul Mustului, la Predeal, 2-4 noiembrie 2012.

La 2 ani de la nastere, revista Medierea Tehnica si Arta sarbatoreste. Vrem sa dam inapoi caldura cu care am fost inconjurati si am crescut. Responsabilitatea implicarii si sustinerea comunitatii sunt valori care, de azi, vor fi integrate in prezent.

Asadar, mediatorii din U.C.M.R. sunt invitati la Predeal la un concurs de gatit, urmand ca produsele finite sa fie donate catre caminul de batrani local, in cadrul campaniei de strangere de fonduri C.R.E.D.

Campania isi propune sa faciliteze accesul la educatie si asistenta sociala pentru copiii din familii vulnerabile sustinuti de Centrul de zi pentru copii ”Sf. Mucenita Sofia” - un asezamant care functioneaza in cadrul Sectorului Social Filantropic si Misionar – o componenta a Arhiepiscopiei Bucurestilor, eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei si Dobrogei, care este organizat si functioneaza, din punct de vedere canonic si administrativ, conform prevederilor Statutului Bisericii Ortodoxe Romane, sub conducerea Preafericitului Parinte Daniel.

Revista profesionala “Medierea Tehnica si Arta”, infiintata in 2010 de F.M.M.M. Romania, este revista profesionala lunara editata bilingv in romana si engleza, care a devenit liderul publicatiilor de specialitate din tara.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005 care reuneste asociatii profesionale ale mediatorilor din fiecare judet al Romaniei.

Nu va uitati acasa sorturile norocoase!
Detalii la e-mail office@mediereatehnicasiarta.ro sau office@ucmro.ro.

Biroul de presa al U.C.M.R.
Florentina Stanescu – Purtator de cuvant
+40745136637
florentina.stanescu@info-medieri.ro 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania