Miercuri, 23 noiembrie 2011
 Arhiva Stiri
Aspecte practice ale procedurii de mediere. Discutii. Studii de caz

 

Conferinta „Aspecte practice ale procedurii medierii. Discutii. Studii de caz” Bucuresti, 10 decembrie 2011


Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” – Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative organizeaza in cadrul programului de Master „Medierea Conflictelor” dezbaterea cu tema „Aspecte practice ale procedurii medierii. Discutii. Studii de caz”.


La evenimentul precizat vor participa magistrati, formatori de formatori, mediatori experimentati, avocati, juristi. Moderatorul conferintei este doamna avocat Camelia Gagu, cadru didactic in cadrul Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative, Presedintele Centrului Mediatorilor Profesionisti – Bucuresti si Vice-Presedinte al federatiei Uniunea Centrelor de Mediere din Romania.


Dezbaterea va avea loc sambata, 10 decembrie 2011, la sediul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, Splaiul Unirii nr .176, sector 4, intrarea D1, etaj 2, sala 130, intre orele 9-12. In cadrul conferintei se vor pune in discutie printre altele aspecte legate de implicarea magistratilor in activitatea de promovarea a medierii, aplicabilitatea practica a institutiei medierii in sistemul de drept romanesc, implicit analizarea unor spete aflate pe rolul instantelor de judecata si care au fost solutionate prin mediere.


Va puteti inscrie la aceasta conferinta prin transmiterea unui mesaj la adresa de e-mail cameliagagu@yahoo.com, iar confirmarea participarii va fi comunicata de la aceeasi adresa electronica, in functie de ordinea primirii mesajelor si in limita locurilor disponibile.

Nu se percepe taxa de participare.


Parteneri media: www.ucdc.ro, www.mediatori.org.ro, www.fmmm.ro, www.portalmediere.ro, www.medieretv.ro, www.mediereatehnicasiarta.ro. 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania