Marti, 19 iulie 2011
 Arhiva Stiri
Comunicat U.C.M.R.

Proiect regulament alegeri

"Stimati mediatori,

Va transmitem atasat Proiectul Regulamentului de Alegeri pentru constituirea Consiliului de Mediere, depus la secretariatul acestuia in data de 19.07.2011 si care a fost inregistrat sub numarul:2594/19.07.2011.

Regulamentul a fost intocmit de UCMR prin grupul de lucru format din: Mugur Mitroi presedinte, Dorin Badulescu primvicepresedinte, Lucian Enache vicpresedinte, Valentina Popescu vicepresedinte, Marina Alexandru membru CMP Bucuresti, Camelia Gagu vicepresedinte, Gabriela Ichim vicepresedinte, Valentin Trifescu vicepresedinte, Laura Elena Pop vicepresedinte, Angelica Mocan vicepresedinte, din cadrul Uniunii Centrelor de Mediere din Romania.

Prezentul Regulament a fost propus avand in vedere prevederile deciziei nr. 447/07.04.2011 a Curtii Constitutionale, prin care s-a respins ca neintemeiata exceptia de neconstitutionalitate a art. III teza intai din legea nr. 370/2009 privind modificarea si completarea legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, decizie publicata in M.Of. nr. 485/08.07.2011, consecinta fiind necesitatea organizarii imediate de alegeri la Consiliul de Mediere. 

In calitate de membru al Consiliului de Mediere si presedinte al UCMR in data de 12.07.2011 am solicitat convocarea unei sedinte extraordinare a CM in vederea stabilirii datei alegerilor cu respectarea prevederilor legale in sensul adoptarii unui regulament de alegeri si fixarii datei alegerilor.

Urmeaza ca proiectul de regulament sa intre in dezbaterile CM si forma finala sa fie publicata.

 

Mugur Mitroi,
Presedinte UCMR

www.fmmm.ro; www.portalmediere.ro;
www.mediereatehnicasiarta.ro; www.medieretv.ro" 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania