Sambata, 21 mai 2011
 Arhiva Stiri
Prezentarea proiectului Caravana Medierii

Fișier

Caravana Medierii

 

CARAVANA MEDIERII

MEDIEREA APROAPE DE TINE

 

"Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi", in parteneriat cu Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (UCMR), organizeaza in toata tara "Caravana Medierii - Medierea Aproape de Tine", un eveniment in cadrul caruia se va distribui celor interesati revista "Medierea Tehnica si Arta", precum si pliante, flyere, etc, avand ca scop informarea publicului despre mediere si avantajele ei.

Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi (FMMM) a fost infiintata in anul 2010 si dezvolta relatii de colaborare si parteneriat cu organizatii din tara si strainatate din domeniul ADR (Apropriate Dispute Resolution), printre partenerii interni fiind Centrul de Mediere Buzau, Centrul Mediatorilor Profesionisti Bucuresti, etc. O relatie deosebita a construit cu Fundatia The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation, cu spijinul careia deruleaza cursuri de pregatire profesionala pe tehnici avansate de mediere.

Revista "Mediera Tehnica si Arta" este o revista profesionala lunara care se adreseaza mediatorilor si persoanelor implicate in actul de justitie, dar si celor care doresc sa se informeze in domeniul medierii.

Caravana Medierii va debuta in luna iunie in Bucuresti, urmand ca in fiecare luna sa ajunga in alt oras din Romania. In cadrul evenimentului, se

vor imparti reviste "Mediera Tehnica si Arta" cu articole scrise de catre mediatorii locali, precum si pliante si flyere realizate de catre centrele de mediere partenere.

Calendarul actiunii "Caravana Medierii - Medierea Aproape de Tine" este urmatorul:

Iunie-Bucuresti;

Iulie - Braila;

August - Constanta;

Septembrie - Cluj;

Octombrie - Buzau;

Noiembrie - Bacau;

Decembrie - Brasov.

Avand in vedere ca actiunea noastra are ca scop informarea populatiei cu privire la mediere si la avantajele ei, dorim ca, alaturi de noi, sa vina cat mai multi reprezentanti ai presei din Romania.

 

 

Biroul de presa al UCMR,

Florentina Stanescu - Purtător de cuvant

0745136637

 

 

 

 

florentina.stanescu@info-medieri.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania