Sambata, 21 mai 2011
 Arhiva Stiri
Comunicat de presa din 09.05.2011 referitor la alegerea presedintelui U.C.M.R.

Fisier

 

COMUNICAT DE PRESA

In data de 07.05.2011, a avut loc la Bucuresti al IV lea Congres al Federatiei Uniunea Centrelor de Mediere din Romania, Federatie infiintata din anul 2005, avand ca principale obiective promovarea, sprijinirea, studiul si practica medierii, precum si popularizarea acesteia in Romania.

In cadrul congresului, membrii UCMR si-au ales un nou Presedinte cu un mandat de 2 ani, in persoana domnului Mugur Bogdan Mitroi.

Mugur Bogdan Mitroi este avocat, mediator membru in Centrul de Mediere Buzau si director PR in Centrul Mediatorilor Profesionisti Bucuresti, formator in mediere si membru in Consiliul de Mediere. De asemenea, este furnizor de formare autorizat in mediere si fondatorul scolii de formare in mediere “Formare in Mediere Mugur Mitroi”. A participat la numeroase proiecte de promovare a medierii, cum ar fi: “Medierea scolara”, “Profesionistii in mediere”, “Proces fara proces”, “Medierea intre tehnica si arta”. A inceput cariera de mediator din anul 2003, in cadrul Centrului Pilot de Mediere Craiova, in urma absolvirii cursurilor de formare organizate de catre Ministerul Justitiei, Ambasada SUA din Romania si Baroul Dolj, fiind instruit de experti in mediere din SUA.

Noul presedinte ales si-a exprimat intentia unei promovari sustinute a procedurii medierii si a avantajelor ei, atat la nivel national cat si la nivel local. In acest scop, noua conducere aleasa a UCMR isi propune sa organizeze mai multe actiuni de promovare in toate judetele tarii, avand ca principal obiectiv informarea populatiei despre avantajele solutionarii conflictelor prin mediere.

Biroul de presa al UCMR va emite periodic comunicate de presa in vederea informarii celor interesati despre actiunile sale. 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania