Joi, 5 februarie 2009
 Arhiva Stiri
Taxa anuală de administrare a Tabloului mediatorilor.
ANUNŢ

Începând cu anul 2009, mediatorii autorizaţi înscrişi în Tabloul mediatorilor au obligaţia de a achita o taxa anuală de administrare a Tabloului mediatorilor.

Taxa este în valoare de 400 RON şi se plăteşte anual până la 31 martie inclusiv, începând cu următorul an în care mediatorul autorizat a fost înscris în Tablou.

În primul an de când această prevedere îi devine aplicabilă, mediatorul autorizat poate achita taxa până la 30 iunie inclusiv. După această dată, Consiliul de mediere va înscrie în Tablou o menţiune referitoare la taxele datorate şi neachitate.

Taxa de administrare a Tabloului mediatorilor acoperă cheltuielile ocazionate pentru gestionarea informaţiilor cuprinse în Tablou (arhivare  electronică, securitatea informaţiilor, construire şi mentenanţă pentru baza de date, etc.), cât şi pentru transpunerea de către Consiliul de mediere a obligaţiilor ce îi revin de diseminare a informaţiilor referitoare la Tabloul mediatorilor, aşa cum sunt prevăzute la art. 12 din Legea nr.192/2006.

 

Anca Elisabeta Ciucă

Preşedinte al

Consiliului de mediere

 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania