Susan Green
Mediator / Trainer
Citat
"Descurajati litigiile. Convingeti-va vecinii sa ajunga la un compromise de cate ori pot. Aratati-le ca un castigator nominal este adesea un perdant real, datorita cheltuielilor, onorariilor si pierderii timpului" - Abraham Lincoln
 
Scurtă descriere
Susan Green, fondatorul firmei S. Green Dispute Resolutions, este avocat şi mediator care şi-a dedicat practica profesională exclusiv medierii, arbitrării şi trainingurilor de rezolvare a conflictelor începând din anul 1992. Ea a mediat sute de cazuri dintr-o paletă largă şi a publicat articole despre rezolvarea conflictelor, inclusiv în cazuri de moşteniri şi proprietăţi.

În 2003 Asociaţia de Rezolvare a conflictelor - "Association for Conflict Resolution" i-a acordat titlul de "Advanced Practitioner" pentru medieri în legatură cu locul de muncă. În completare la experienţa sa cu diferite persoane în mediere, d-na Green a fost mediator şi / sau trainer pentru: Departamentul de Stat al SUA, Curtea Supremă de Justiţie, Equal Employment Opportunity Commission, Serviciul Poştal al SUA, Banca Mondială, Transportation Security Administration şi Washington Area Lawyers for Arts. Ea funcţionează ca arbitru pentru National Association for Security Dealers şi Attorney-Client Arbitration Board, DC.


D-na Green a obtinut atât titlul de doctor, cât şi de licenţiat la Universitatea Georgetown şi are experienţa în litigii şi dispute referitoare la taxe.
Ea are un interes special în disputele referitoare la afaceri, taxe, autentificări şi conflictele la locul de munca. Puteţi afla mai multe despre serviciile oferite de ea la www.sgreenadr.com


 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania