Expozitie de tablouri confectionate din panglici de hartie


Dragi colegi,

Avem placerea sa anuntam organizarea unei expozitii de tablouri in cadrul celui de-al IX-lea Congres al U.C.M.R. “Medierea – brand de tara”, apartinand unei tinere autoare remarcabile cu o poveste de viata impresionanta – NICOLETA-LAVINIA STANESCU.

Din copilarie inzestrata cu o latura artistica deosebita, NICOLETA-LAVINIA a fost atrasa de natura, de pasari, de animale, de flori, de plimbari. Din aceasta atractie a ei pentru tot ceea ce misca, pentru tot ceea ce era viu, fiecare vietate capata un nume in glasul ei.

Coplesita de o boala devastatoare, s-a vazut nevoita sa lupte pentru viata, inca de la frageda varsta de 10 ani. Inzestrata cu o vointa de fier si o dorinta de viata extraordinara, intrepatrunse cu o ambitie cum rar se poate intalni la un om, NICOLETA-LAVINIA a ales sa lupte.

A luptat si lupta in continuare, pentru a-si atinge idealurile. Lupta pentru a fi utila si pentru a transmite din forta ei si celor din jur. Luptand, si-a redescoperit pasiunea pentru natura. Pasiunea pentru flori si pentru animale.

Tablourile confectionate din panglici de hartie capata viata in mana ei. Secvente din natura, secvente din viata linistita si calma a vietatilor nevinovate pentru care fiecare raza de soare reprezinta un motiv de viata, reprezinta temele abordate.

Prin tablourile create manual, NICOLETA-LAVINIA, transmite ceea ce isi doreste cel mai mult de la viata: Pace, Liniste, Dragoste, Caldura.
Pasiunea pentru tablouri create din hartie izvoraste din dorinta exacerbata de a arata ca nimic nu poate sta in calea vointei unui om, in a-si realiza scopurile. Isi doreste sa transmita tuturor, faptul ca nimic nu poate infrange increderea in forta si vointa proprie.

Va asteptam sa o cunoasteti personal si o sustineti in cadrul evenimentului!


 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania