Vineri, 15 noiembrie 2013
 Arhiva Comunicate de presa
Comunicat de presa - STARS lanseaza primul serviciu integrat de mediere-arbitraj din Romania

 

S.T.A.R.S. - Social Training and Antreprenorial Research Society
www.starseu.eu

 

Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor cu S.T.A.R.S.
– primul serviciu independent integrat de mediere-arbitraj din România
Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 22 noiembrie 2013,
între orele 17:00 - 19:00 la Palatul Șuțu

 

București, 15 noiembrie 2013 – S.T.A.R.S (Social Training and Antreprenorial Research Society) anunță lansarea primului serviciu integrat de mediere-arbitraj din România, “Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor cu S.T.A.R.S”. Evenimentul de lansare se va desfășura în cadrul unui business cocktail găzduit de Palatul Șuțu (bld. I.C. Brătianu, nr. 2, București) vineri, 22 noiembrie 2013, între orele 17:00 și 19:00 și se va bucura de prezența a cca. 80 oameni de afaceri din diferite domenii de activitate.

Aceștia vor cunoaște personal mediatorii și arbitrii S.T.A.R.S., de la care vor putea afla informații directe despre posibilitățile de management al disputelor în afara sălii de judecată, reducând costurile de bani, timp și stress, într-un cadru confidențial și profesionist.

Climatul economic actual impune, mai mult ca oricând, necesitatea controlului asupra finanțelor și celorlalte resurse. Cum disputele au tendința de a consuma o mare parte din resursele companiilor, o problemă de afaceri are nevoie de o soluție de afaceri. Mediul de business are nevoie de un mecanism modern și rapid de intervenție, care să îi protejeze imaginea și interesele”, declară Mugur Mitroi (președintele S.T.A.R.S.). Ioan-Luca Vlad, președintele Curtii de Arbitraj S.T.A.R.S. și consilier privat onorific al Casei Regale a României, precizează: “Prin procedura S.T.A.R.S., prin competența și integritatea profesioniștilor noștri și prin viziunea noastră asupra onorariilor, oferim companiilor promptitudine, eficiența financiarăși siguranța imparțialitații pentru un management controlat al soluționării disputelor”.  

De acum înainte, S.T.A.R.S. oferă oportunitatea unui sistem integrat eficient de management al conflictelor, croit pentru nevoile și interesele afacerii, pentru soluționarea eficientă și corectă a litigiilor în special, dar și a conflictelor în general. „Cum medierea și arbitrajul se bazează pe principiul „win-win”, vor oferi companiilor un control sporit asupra creșterii costurilor și riscurilor rezolvării disputelor, în timp ce păstrează controlul asupra deciziilor și soluțiilor - condiție esențială pentru dezvoltarea unor afaceri de succes” adaugă Bogdan Ficeac (arbitru S.T.A.R.S.).

 

Despre S.T.A.R.S.

S.T.A.R.S. Social Training and Antreprenorial Research Society, afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din România, a fost înființată cu scopul de a promova pacea socială prin încurajarea metodelor alternative de soluționare a disputelor, dar și prin promovarea inițiativei antreprenoriale, ca o metodă de evoluție individuală și socială. S.T.A.R.S. este o organizație puternică prin experiența relevantă și dedicarea membrilor săi, mediatori de profil înalt, profesioniști în domeniul juridic, antreprenori, profesori, reprezentanți ai societății civile.

Supporting partners: Alcovin Măcin (furnizor oficial al Casei Regale a României) și British-Romanian Chamber of Commerce.

Persoană de contact:
Mădălina Calcan
Biroul de presă S.T.A.R.S.
Tel./fax: +40213201535
office@starseu.eu
www.starseu.eu 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania