Sambata, 1 iunie 2013
 Arhiva Comunicate de presa
A 4-a Conferinta anuala despre mediere a ICC Paris - 6 februarie 2013

 

A 4-a Conferințã Internaționalã privind Medierea organizatã de ICC | Paris, 7 februarie 2013 -PÃSTREAZÃ CONTROLUL! Managementul riscurilor, timpului și costurilor disputelor comerciale prin ADR inteligent

 

Stimati colegi,
Avem placerea sa va transmitem atasat programul actualizat al Conferintei, eveniment al carei partener media www.mediereatehnicasiarta.ro are onoarea de a fi.


Data 7 februarie 2013

Locație: Sediul ICC
38, Cours Albert 1er
75008 Paris, Franța

Câștigã
7.5 credite CLE
6.5 credite MCLE
6.5 ore CPD *
6.5 ore CNB *
* aprobare pentru aceste credite a fost solicitatã


Despre conferințã

Climatul economic actual necesitã companiilor, mai mult ca oricând, sã își menținã controlul asupra finanțelor și a resurselor. Litigiile comerciale au tendința de a consuma o mare parte din aceste resurse. Această conferință va examina modul în care mecanismele alternative și amiabile de soluționare a litigiilor (ADR) pot oferi companiilor un control mai mare asupra cheltuielilor în creștere și riscurilor unui proces de soluționare a disputelor. Aceasta își propune să ofere sfaturi practice și instrumente testate pentru îmbunătățirea managementului litigiului prin utilizarea eficientă a medierii.

Subiectele dezbãtute includ:
· Analiza litigiilor și selectarea celei mai potrivite proceduri de soluționare a litigiului
· Motivele financiare pentru implementarea ADR și a medierii, ca parte a strategiei unei companii privind managementul controlat al litigiului
· Cum trebuie să se pregătească companiile pentru viitorul metodelor de soluționare a litigiilor comerciale
· Schimb de know-how privind cele mai bune modalități de a pune în aplicare și executare a mecanismelor de soluționare alternativă a litigiilor în cadrul companiilor, inclusiv o hartă a minții pentru utilizarea internã
· exemple de caz privind modul și momentul când companiile ar trebui să implice consilieri externi.

Formatul conferinței
Conferința va include prezentări susținute de speakeri, precum și mese rotunde, exerciții interactive de grup și schimburi directe cu toți participanții. Toate prezentările vor fi urmate de sesiuni de debriefing în care un raportor va rezuma principalele puncte ale prezentării. Acest rezumat va fi vizualizat pe o "hartã a minții", care se va dezvolta prin contribuția participanților pe tot parcursul zilei. Această hartă a minții va fi un document de luat acasă și un instrument pe care participanții îl pot utiliza pentru a implementa ceea ce au câștigat în cadrul Conferinței.

Audiența
Aceastã conferințã va fi de un interes special pentru consilierii interni și reprezentanții managementului companiilor. Avocați din cadrul firmelor de avocaturã sunt de asemenea invitați sã participe, dar locurile pentru consilierii externi sunt limitate.

Limba
Englezã

“O conferințã minunatã - Conferința anualã a ICC privind Medierea este la fel de inovatoare în prezentare, cât este și în subiectele dezbãtute. Este una dintre puținele conferințe în care consilierul corporativ poate conversa cu consilierul corporativ pe probleme de interes comun, legate de gestionarea conflictelor și soluționarea litigiilor. Un eveniment cu adevarat original și valoros.”
Ute Joas A Quinn, consilier general asociat, Explorãri & Producție Europa, Orientul Mijlociu, CSI, Africa de Nord, Hess Services UK. 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania