Sambata, 1 iunie 2013
 Arhiva Comunicate de presa
Informare Congres si Consiliul Director UCMR , Sarata Monteoru 29 05 2011

 

INFORMARE

 

In cadrul sedintei Congresului Extraordinar al UCMR desfasurata in data de 29.05.2011, incepand cu ora 10,00, la Sarata Monteoru, judetul Buzau, au fost discutate si aprobate urmatoarele:

 1. Modificarea Statutului UCMR conform documentului atasat, astfel incat federatia sa aiba organe de conducere coerente, flexibile si functionale, contribuind la cresterea notorietatii UCMR.
 2. Mandatarea Biroului Executiv in vederea alegerii membrilor Comisiei de Cenzori si selectarii ofertelor primite de la experti contabili.
 3. Mandatarea secretarului general UCMR in vederea inregistrarii tuturor modificarilor la Statutul federatiei.

In cadrul sedintei Consiliului Director al UCMR desfasurata in data de 29.05.2011, incepand cu ora 12,00, la Sarata Monteoru, judetul Buzau, au fost discutate si aprobate urmatoarele:

 1. Se aproba organigrama UCMR cu urmatoarea componenta:
  • Departament PR: Madalina Calcan, Nicolae Dediu
  • Purtator de cuvant: Florentina Stanescu
  • Departament IT
 2. Alegerea vicepresedintilor astfel: Valentin Trifescu; Gabriela Ichim; Lucian Enache; Aurelian Antonio Iordan; Camelia Gagu; Valentina Popescu; Angelica Mocan; Laura Pop; Gabriela Zoana; Dorin Badulescu – primvicepresedinte.

 

In cadrul sedintei Biroului Executiv al UCMR desfasurata in data de 29.05.2011, incepand cu ora 13,00, la Sarata Monteoru, judetul Buzau, au fost discutate si aprobate urmatoarele:

 1. Alocarea zonelor de responsabilitate a vicepresedintilor.
 2. Imbunatatirea comunicarii cu mediatorii si cu organisme terte, prin intocmirea unui sondaj de opinie care sa releve problemele reale ale mediatorilor, precum si prin deschiderea de admitere de noi membri prin formular on-line. Responsabili: Gabriela Ichim, Laura Pop, Nicolae Dediu.
 3. Completarea bazei de date UCMR. Responsabili: Dorin Badulescu, Camelia Gagu, Camelia Podaru. Toate comunicarile se fac on-line la adresa office@ucmro.ro.
 4. Editarea de catre Formare in Mediere Mugur Mitroi a primei culegeri de spete in mediere, in parteneriat cu UCMR, prin centralizarea hotararilor judecatoresti si a acordurilor de mediere transmise de mediatori. Scopul: practica unitara, astfel incat UCMR sa se afirma ca partener viabil pentru implementarea protocolului incheiat cu Consiliul Superior al Magistraturii. Toate comunicarile se fac on-line la adresa de mail mugurmi@yahoo.com.

 

Mugur Bogdan Mitroi
PREȘEDINTE 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania